meeting emmathegr8;)

träffa emma idag i hope....ska bli mys! nu har jag haft min sega morgon med potatis o kaffe som frukost ty det fanns inte så mycket annat i kylen. kvällen igår på nh va najs, jennie spelade fint! O jag spelade in. idag känns det som att jag har glömt nåt...konstig känsla, jag undrar vad det är eller om d kanske är inbillning. har mycket som snurrar i huvudet just nu som är svårt att fånga och få tag på. snurr snurr snurr.

Blaha

There can be no rainbow without à cloud and a storm. Nu gör jag allt förutom att plugga ju... Jag har en finne i näsan oxå o idag är d lönedag!!!:) tjohoo!

Ett paradis

Ja ikväll kollar jag på paradise hotel på sexan, hur traschigt är d? Så himla billigt men jag tror på riktigt att dom har kul. O jag som tittar, man vill väl se andras elände antar jag! O veta att man inte är ensam om att svikas o inte bli omtyckt o vald. Nu är reklamen slut!!!

den ynkliga höstdagen.

Idag skulle d varit min sovdag...eftersom jag har jobbat en del på sistonde. men istället drog jag iväg till biblioteket och sedan fixade ärenden på stan...när jag kommer hem vara jag kall och hungrig, jag åt och somnade. Ni kanske kan tänka er hur skönt det var!!? Värre är d nu...kallt är d fortfarande o ut ska jag! Burr.Har bestämt mig för att jag tar bussen till universitetet för jag avskyr svettningarna när man kommer fram...o så kommer jag på hur dålig kondition jag har eftersom hela cykelvägen är uppför och oftast motvind när jag ska cykla dit på tisdagskvällar. O jag är så ynklig idag...kilroy måste ut o kissa först. burr o blä för höst just idag. klagovisan har många verser idag.

RSS 2.0