river ner vår sol

Jag skulle vilja ta er me till lingonvägen i sturefors, säg försommaren -96. Då gick jag i tvåan typ och hade vitt hår i diadem, tajts och stor mimmitröja typ. Det modet borde förbjudas! fy!

Aa men då va d nästa sommar o man kunde gå barfota och bada vattenspridare men d va egentligen för kallt, men det gick. Då lekte jag o alla barnen röda vita rosen. Man är ju två lag, röda o vita laget, sen ska ett lag gömma nåt o de andra ska leta...eller nåt. Reglerna kvittar men känner ni försommarfeelingen? Det är min bästa feeling tror jag...

Det luktar gott och allt blir fint och lätt! Hela världen pudras med sommar o alla kan se d, superduperunderbart! Om man kan känna grilldoften så är d ett plus i kanten.

Förra försommaren var riktigt försommar -96 feeling. Jag anar bara försommar detta året, jag vet att det brukar komma men d är ju bara maj än och jag har ju inte ens nån skola att sluta. Jag har tålamod ett tag till.

För att snacka väder så är Oslo regnigt och grått idag. För att snacka annat så ska jag träffa Sandra snart, vi ska fika eller gå till svenska kyrkan o få gratis pizza. I kyrkan är allt gratis...tss

hejdå snuttisar

va heteree...torsdag!

"gú så himla kul" kan jag tänka ibland o fnissa lite. sen lite senare så tänker jag "fy farao". det behöver lixom inte va så långt där emellan heller.

ni kikar jag på en film på tv, den har mäktig musik o de är män med långt rufsigt hår som bråkar om en ring, inte sagan om ringen asså.

Till Sabinan så kan jag hälsa att jag klarar mig rätt så bra, har bara gråtit en gång idag. Jag smakade din kaffeglass idag, mycket kaffe som sagt men gjord me omsorg, det förstår jag. Din vän chris messade o verka uttråkad. Vi ska ha smootieparty me honom imorron. Du har d säkert varmt o skönt, fortsätt så. Dagens skämt: Totalt har jag tjänat 10 000 svenska kr här i Norge (vart tog de vägen?)

Till broren min så kan jag hälsa att 16 är mycket bättre 17 så njut av din sista dag som 16-åring.

-läsare: amä! bla bla bla
-bloggare: jag gör väl va jag vill me min blogg

d ä ikke loooooooov

mr rasshöl kan spise sprengt torsk eller nåt...

idag har jag jobbat o tjänar lite pengar. åsa kom in o skulle hänga lite me mig men då kom d massa annat folk som skulle äta o dricka så åsa fick gå...sicken stil mot åsa. hon kom tillbaka o hjälpte mig stänga, d tog tid.

imorron är det samma grej igen..-åsa, o på fredag...o nästan vecka. sen ska jag hem till linköping, känns rätt kul tror jag. café för hela slanten, dock lite annat roligare sällskap o helt annat föresten. bjärka kan ge nån energi som inte mycket annat kan.

hejdå vänner, kämpa på!

till sabo

okej jag kommer inte överleva. kan du inte bara stanna här så jag kan leva. det kanske låter dramatiskt men utan dig så kommer jag dö långsamt. vilken leda. låt mig slippa. jag gråter o mår illa. please, stanna! sluta packa nu! åk inte till barcelona utan mig sabina!!!

från jojo

en sån som läser poesi o lyssnar på jazz, går i solglaögon oftast och hänger på café, åker taxi, shoppar parfymer mm

jag måste säga att jag kände mig mer sofistikerad förr. typ som känd, fast för mig själv. inte cool o häftig rent öppet bara lite mer viktig typ. jag planerade och drömde mer, eller annorlunda iaf. jag tyckte omöjliga saker va möjligt för mig just då. jag vet inte om d är bra eller dåligt. håna mig om du vill, epok mestadels passerad. jag levde mig in i olika roller mer, o sen va jag den jag tänkte att jag va. jag minns d som en rolig tid. det kan vart så att jag va lite viktigare förr. jag har inte så många missions nu, mest att finnas. jag tycker att det är svårare att finnas nu än vad jag tyckte förr, då reflekterade jag inte över det heller, sofistikerad som jag va. jag kan dock fortfarande önska att jag är från taiwan o går o handlar färska grönsaker i nån by me höga berg, or something like that...

12 maj 2007

nej jag vet
jag kan inte spela settlers eller göra kaffe latte. jag vet inte vems fru som va hennes mammas kusins kompis som va i madrid eller tokyo eller vilken delstat lindsay lohans systers man bor i. Jag struntar i vem som vann american idol 04 och att sverige spelar hockey-vm nu.

jag må snakke norsk me dere akkurat nå. d är skickelig irritert när svensker snakker norsk me meg, vi må snakke svensk, ikke sant? d är rett o slett desamma, ikke sant? ikke sant?

Ola, vinn ikväll. you know yo´re my precious one!

slowmotion is motion

det är ju ganska gammalt att citera texter men imorse när jag stod på mitt café o pressade apelsinjos så hörde jag en låt på en cd-skiva som innehöll den meningen. efter som mitt minne är av ett dåligt slag så minns jag inte vilken skiva jag hade satt på men det spelar kanske mindre roll, tänkte på d rätt mycket idag iaf.

asså jag skulle oxå vilja skriva en sån där rolig blogg, en sån som man skrattar åt, åh, varför är jag jag!!? skoja. som d heter.

måste jag tänka på förra året hela tiden eller? känns så meningslöst men jag är typ besatt, det va nog bra antar jag.

skulle jag få välja så skulle jag stänga av tankeverksamheten för ett tag o bara gå upp på morgonen, klä på mig, äta frukost, cykla till jobbet, jobba, cykla hem, äta, sova, gå upp, klä på mig...ja, ni fattar. bara för ett tag, nån månad kanske.....tid, snälla gå!!!

FASTER!!! HURRY UP, COME OOOOOOOON !!!

RSS 2.0