en vecka till tenta

snart har jag bara 97,5 hp kvar att ta till min examen! 82,5 poäng är gjorda om en veckan om jag klarar de två sista tentorna den här veckan! heja mig! sen har jag sommarlov, eller va d heter när man inte går i skolan när man är vuxen...

blodomlopp på topp, tjolahopp

hej alla muschimull! idag har det regnat som en höstdag och vips sprack det upp och kom sol, men fortfarande kyla!! imorron händer nåt spännande som jag måste informera om. Jag är anmäld i ett lag på blodomloppet, springtävling kring stan tror jag. Jag vet inte vart vi ska springa eller när eller HUR DET SKA GÅ!! Det blir intressant...om d nu blir av. För jag behöver ju en hundvakt. Haha, jag kanske inte blir så lessen om d inte blir av. Särskilt inte om det regnar som det gör every single day! Jag har ju gjort en liten uppvärmning på gymmet sisådär en gång i veckan senaste månaderna..så det kommer gå finfint! Jag tänker att vi går rätt mycket. Madde berättade att man får en picnickorg om man har ett lag, wihoo! Hoppas man får korgen när man är i mål så att man slipper springa me den, höhö. Madde och jag tog även beslutet idag att vi ska springa en mil nästa år, 2011 here we go! o då ska jag vara skitsnabb och uthållig! O sen kan Madde ta svart bälte i karate, kul! Hålla tummarna för mig imorron.

loving this little piece of paradise, our home!

hipp hurra nu är den regniga sommaren här! då och då kan man ha shorts och flipflop, jag har testat på en hel del hundpromenader och det funkar bra! det är lixom varmt men blött:) jag längtar så mycket efter sommarkvällar!! jag tror vi kommer få fin kvällssol i vardagsrummet. jag ska ta fina bilder på vyerna över roxen när den tiden kommer. nu är det ännu stressiga maj då allt ska ske. jag försöker skruva ner tempot lite men jag har mycket runtomkring mig nu. två valpar till exempel. en som har brutet ben och gips och en 3 månaders liten älskling som vill leka och kissa inomhus. man lär sig att inte värdera ting som slits av valptänder och städade golv lika mycket som innan hundtiden. det är fint o se hur deras personlighet kommer fram, deras olika personligheter, det är verkligen två olika hundar fast de är samma ras och t o m har samma pappa. teddy är mattes hund. han vill sova nära mig och följer efter mig även fast han har sin djupaste skönhetssömn. nu står han i sovrumsfönstret och tuffar sig och skäller med sin dovaste röst, han härmar killi. det är kul! typisk lillebror. mycket hund här men jag gör även kopplingen till barn och familjeliv, jag börjar ana vad som komma skall. jag säger alltid "jag ska aldrig ha barn!" när de går mig på nerverna och sen i min stilla ensamhet med hundarna sovandes omkring mig så får jag mammakänslorna tillbaka. mycket tråkiga hundägargrannar har vi men vad gör man? vi vill inte flytta nånstans! älskar vårt hem just nu!

RSS 2.0