aprilregn i lilla snorstaden, dunk dunk dunk, hjärtat slår för dig

...jag börjar med att ursäkta mig för att prata väder men vad fanken regnar det för!!? aprilväder är ju inget att ha, man måste byta jacka helatiden, sånt tar på krafterna:) jag har annat att fokusera på, som min hemtenta...IKVÄLL ska jag få se avatar i alla fall, i 3D...så kan jag oxå bilda mig en uppfattning eftersom jag borde va den enda som inte sett den snart. Jag har ju höga förväntningar! 3D i linköping tänker nån...skönt att denna staden har en modern grej som 3D..staden gör små tappra försök som ofta misslyckas. Andra exempel är när gränden byter till LEO för att sedan byta tillbaka till gränden...eller den gräsliga filbyter-skylten, vem bestämde det? den är borta nu i alla fall. När man har en ful dialekt att skämmas för så kan man ju tycka att det är nog men det kanske har med varandra att göra? Stackars efterblivna mellanstora stad i Sverige. Åndä älskar jag den! Gränden, och filbytertorget utan sin skylt..o 3D kanske, det får vi se ikväll. Dä blejr grejer d dö!

magdans

nu ska jag gå till sagateatern och kolla på min vän madde när hon dansar magdans, hon kommer vara jätteduktig för jag har redan sett ett smakprov!:) jag vill oxå dansa magdans, det är mycket jag vill...idag skiner solen i alla fall så då behöver jag inte vara missmodig utan bara lyfta min blick. puss i lördagen

när måndag övergår till tisdag

mamma min mamma, mamma mia, mamma anita. idag pratade jag i telefon med min mamma, det är oftast härligt, mamma är hemma, mamma är trygghet. vi pratade om min mormor, hennes mamma, som är sjuk. mamma berättade att hon har bokat en helg på hotell och spa åt oss tre+ moster på mors dag, jag hoppas mormor orkar och jag längtar i så fall. hur kan man bry sig om så mycket skit frågar man sig ibland!? skandalöst värdelöst blir mycket som man lägger sin energi på. Man kan oxå lägga mycket energi på att ångra....åh varför brydde jag mig inte mer om min cancersjuka mormor ÄNNU MER när hon väl levde...till exempel...jag tror att jag har lärt mig att inte ångra så mycket...jag tycker fortfarande d är svårt att inte ångra men jag är en bättre ångerska. men, vad vet jag. jag kanske ångrar mig en dag för just d....eller nåt helt annat, som jag redan ångrat en miljon gånger eller ännu inte känner till. självklart kommer jag fortsätta att fylla mitt liv med ånger, värdelösa ting, lögner om mig själv (både inför mig själv och andra) Jag kommer aldrig mer lita på folk som johanna 17 år och jag kommer inte låta vem som helst dominera mina tankar. Mitt äldre jag tar form och en del saker i mitt liv verkar så hopplösa och obegripliga för mig att de blir d mest betydelsefulla i mitt liv. Det jag inte förstår blir mitt allt! Det enda jag kan andas igenom och finnas till igenom på riktigt.

min lilla lilla miniälskling

jag o lillen sitter i soffan, han har fortfarande inget namn. han hickar och följer mina fingrar när jag skriver på datorn, han undrar hur allt går till och vill bita mig med sina nåltänder, aj. biter han sönder min mac så blir husse inte glad. om tio minuter börjar top model, vi får nöja oss med efter tio med malou så länge. jag tycker att det är härligt att vara hundledig:) det är skönt när det är vår ute också, alla promenader blir mycket skönare nu. jag ska tralla ner till banken om en stund och gå till frisören och fråga om de vill sätta fast lite hår som trillat bort...men först måste killi och mackan komma hem, annars blir lillen galen och gråter.

kärlek över allt annat

hund är en fantastisk skapelse. människans i särklass bästa rehabilitering och vän i livets alla situationer. hundar vet hur man går vidare och lägger saker bakom sig, dom kan finnas i nuet och finnas hur nära människan som helst, hunden har inga gränser. vi är så begränsade av hur mycket och lite som vi ska göra av allt. vad som är bra, lägligt, lämpligt, troligt, passande, förkastligt, smickrande, listigt, osjälviskt....vad vi ska dricka och äta, vad vi ska göra och inte göra, se och inte se. vi hycklar sönder andra och inte minst oss själva...kvar står hunden. som den är! rakt upp och ner! det finns ingenting hunden måste eller nå upp till, leva är stort nog. inget är mer värt än att existera i kärlek. tålmodig och god. rättvis och sann. nu ligger tre små underbara varelser på sovrumsgolvet. en människa och två, just hundar. dom andas tungt och har somnat in, drömmer om gröna ängar på sommaren och människofamnar framför brasan på vintern, stora björnar och leksaksankor. detta är ett "här kan jag dö om jag måste- ögonblick". jag tror att hundar kan älska, det känns så

bra fredag!

jo man börjar bli lite sne när klockan nästan är halv tre på natten o man ändå inte är trött, då behöver man gå till sängs o sen sover man lääääänge. Det har varit en rolig dag iaf. Jag och markus gick på stan och jag hittade en superfin vintageklänning som jag ska ha på lydias 50-talsfest imorron:) den är lite stor..kanske, för att jag är kort...men skitfin och jag ska ha den många sommardagar!! Den är röd med vita prickar och den har krage och spets! Sen har jag, lisa, kajsa, madde och marie spelat modeller för en dag. Det var väldigt roligt, det värsta var att gå från stan ner till resecentrum för att sätta sig i limosin o sedan gå från limosinen till hotellet, det kändes beiget, som att man va hell of a perfect lady. Det va ju bara vi så vi skyndade oss. Men sen va allt kul! Bra smink som jag inte ens ville tvätta bort, det satt så himla bra. Dock var mina ögonbryn SVARTA. Sen blev vi fotade, nöjd, det va kul när man väl kom igång. Vi tänkte "tyra", "top model" och blev snyggast. ja...o sen gick jag hem till madde och firade julia på vietnamesiska vårrullar och rosévin + te och kakor. tjejgrej. nöjd och pigg.

RSS 2.0