den regniga promenaden

regn. massa regn. jag kom hem från jobbet och tog på mig en jacka som jag kallar min regnjacka, för den är inte alls tät emot regn men ändå den minst vatten-åtdragande jackan som jag har, alltså min regnjacka. jag tog iaf den jackan och sen hade jag mina nya vita skor (varför tog jag inte mina stövlar när jag har ett par??, stort spörsmål) och sen tajta jeans. hur tänkte jag? det blev väldigt blött på en gång och kilroy ville nosa och nosa och nosa, aldrig gå in!! han stod fascinerad och lyssnade på regnet som studsade hejvilt. även på mig, arg och galen och trött på att vara ute i regn i tajta jeans och "regnjacka" och nya skorna. dessutom efter en heldag på jobbet 7.30-21 så skulle man vilja gå in i en dusch o sen raka vägen till sängen, vilket jag nu har gjort. jag bara berättar den dära parentesen med promenaden....och regnet. nu är det bara 7 % kvar. måste sussa. nattikram o puss!

zleepy day!

jag har en ledig dag från jobbet och trots att jag sov länge så är jag trötter...eller kanske just därför. ja...är trött på jobbet. d är så mycket fläng o inget är som d brukar. stress och allt bli halvdant som vi säger. sofia min vän kommer hit i em, d ska bli väldigt trevligt. hade tänkt att dammsuga...men jag slutade efter köket va färdigt för att d va svettigt. dammsuga är minsann ingen sommarsyssla. jag skiter it! d är kvavt idag och lite regn har kommit...lite sämre väder i den här supervarma sommaren får mig att längta till hösten. jag blir lite halvt vemodig men ändå. det känns bra. jag borde slänga på mig lite kläder o gå ut me teddy, han vill kissa. zeen mera zzzlapp...zzZZZzzZZ

aj!

hur blir man av med mardrömmar? jag vet väl vart de kommer ifrån men vad ska jag göra? jag kanske behöver gå till en drömolog..eller bli en, så jag blir expert. för om man har kunskap så kan man ibland förstå saker om sig själv...eller så blir man paranoid och psykiskt störd. fast d är jag ju redan så d gör inget.

stress och värme

men hur varmt kan d bli i sverige? vi kommer säkert minnas denna sommar länge. (ca 35 grader inomhus på jobbet i helgen) som sommaren -94, som inte jag minns då...men "alla" minns liksom hur varmt d var. jag va väl typ 6 år då...jag har även kommit fram till att mitt jobb börjar bli slentrianmässigt för mig, eller va d heter...jag älskar stämningen och har verkligen fått en nära relation till dom jag jobbar me o som bor där, d är speciellt men nu kanske jag ska jobba på ett café eller snarare konditori eller varför inte som tågvärd? massör kan jag ju vara. jag vet inte men nya ideér hoppar upp i mitt huvud och det jag älskar med jobbet nu är relationerna och alla tunga lyft och allt slit för för dåliga pengar kanske inte riktigt kan styra. det är ju ändå extrajobb medans jag pluggar....hm. har inte lust att få mer ryggproblem än vad jag redan har. o igår tappa jag bort mina nycklar! kaos! då får jag knalla ner till chefen imorron o be dom byta ut varenda lägenhetslås, alla 24!!! mamma, d va inte bra men till mitt försvar så höll vi på att rädda liv och ringde ambulans o kuckla runt så d kanske finns viss förståelse att jag tappade bort en så världslig sak som nycklar just då. hoppas dom kommer fram så jag slipper have the talk! jag kanske kan ange den fruktansvärda värmen som en orsak oxå!? den tar ju död på folk, inte konstigt att man blir snurrig o tappar nycklar då. pusta o frusta. jag vill ha minusgrader!

RSS 2.0