magen, aj!

I johanna-land på norgegatan råder magsjuka eller vinterkräksjuka eller vade heter. det suger! Det bästa med denna sjukdom är väl att det går över fort liksom min mor påpekade i telefon oxå. När jag mådde som värst i natt och i förmiddags så skrek på just henne, min mamma! det händer då o då när jag lider på olika vis att jag ropar på henne, som en femåring "mamma hjälp!! mamma du måste hjälpa mig!" det är ganska jobbiga skrik. Markus tycker nog att det är jobbigt att jag är sjuk och skriker, han ser lite rädd ut när han sticker in huvet i sovrummet och frågar hur det är eller om jag vill ha mera avslagen cola eller a-fil. Jag bad om nåt att tugga på för en stund sen....en liten gul paprikasnutt va allt jag fick men det va det godaste på länge!! Så det kurrar lite i magen nu. Morgondagens projekt blir att duscha och ta mig till seminariet till kl 14 för annars måste jag skriva seminariekomplettering vilket är jobbigt när jag oxå får en hemtenta imorron. Någon som dock vore snäppet värre är om jag kräks inför min stackars klass...värst under min grupps redovisning, jag kan inte ens föreställa mig. Jag blir nog utvisad då. Jag måste tänka lite mer på det här känner jag. Men en annan grej som återkopplar till barndomen när man blir sjuk, förutom skriken på mamma, det är pappas visa ord om att den sjuke endast har en önskan, en frisk har många. Det bär jag med mig för sjukdom förtär och man ser sig, om en för en dag, utanför det vanliga livet. O då gäller det "bara" magsjuka. Nu när jag har tagit två panodil som smärtstillande för min rygg, som värker av allt sängliggande eller nåt, så hoppas jag att jag kan somna in utan att drömma mardrömmar om spyor på seminarie o dyl. KYSS!

dubbel uppsättning, varför inte?

ja ju upptäckte ju här att jag skrev två olika versioner den 12 mars, det kanske ska bli mitt nya? att skriva två versioner varje gång jag bloggar, va tycks?

våffleday

är blogg verkligen nödvändigt? jag lider av viss bloggmani, det kanske inte är så bra. jag borde ta upp mitt dagboksskrivande istället, det känns mer genuint nu i dessa blogg och facebook-tider. när ska facebook dö ut? jag går o väntar ut...känner mig trött på pladder men jag pladdrar ju säkert minst lika mycket själv. markus nämner just ett ämne här bredvid mig i soffan vilket jag just sitter och klurar på och försöker i viss mån bena ut, han ser en gammal film med gamla hollywoodskådisar och antyder att det var "annat på den tiden", sannerligen kan saker och ting förlora sin strålglans, typ filmer, kulturer, subkulturer och andra trender av olika slag. Vips! så tappade det sin innebörd, det riktiga blev låssas. haha, va nytänkande jag känner mig. not. vill bara hylla våffelgärnsmakaren just denna våffeldag den 25 mars 2010. va det samma person som uppfann dubbel-våffeljärnet? han va ju banne mig lika smart! tack till dig/er!

fjedasmyyys

kul på radioprogrammet nu när det är flört....tjejen vet inte va ödmjuk betyder och killen vet inte va en latte är...roligt ju! höhö, det vet ju alla. undra vilka ord som jag inte vet om eller använder mig av som jag kommer veta/använda om några år...när jag är vuxen..o stor. man kanske inte har sååå många nya ord att lära sig...men kanske. vi får se. pensionärer kan ju inte så många moderna ord tex. snart ska jag gå ut i vårvädret till resecentrum för att ta tåget till emma i mjölby och sedan vidare till jönköping med bil. Härlish! Kilroy vill inte att jag ska åka men han har ju sina ankor och ben att tugga på. o husse. puss på alla fredagsbarn!

små vita möss i mitt huvud

min blogg vill kanske gå i pension, va fruktansvärt! eftersom jag nu ingått i sambolivet osv. nejda, jag lever och finns i liv. nöjd och frisk. nu är kilroy på sjukhuset i valla och tar bort sitt gips eftersom han har brutit benet. troligtvis måste han fortsätta ha gips eller nåt annat slags stöd. inte ens jag har brutit benet en enda gång, sen kunde jag ju inte springa så snabbt när jag va 8 månader...jag o markus sussar i soffan medans vi väntar, lite pensionärigt. annars är det tjejhelg i jönköping som gäller för mig:) jag är glad för vänner och att vi följs åt som vi gör. flickor så fina o rara, jag säger bara, lalalalalalalalalalala!!!

RSS 2.0