2007 is the shit!

svordom eller inte. Det beror på vilket land man är i men 2007 is the shit! Jag tänker välja det i alla fall. Sen vet vi ju aldrig vad som komma skall o det är väl tur det men det kan inte bli dåligt. 7är ju det eviga talet, ni hör ju när man säger det hur bra det faktiskt låter....2007 2007 2007....!!

Det ska firas med buller o bång med de finaste vännerna ever i den största lägenheten vi kan få tag i! Mat o dryck o gemenskap. Jag slår till på stort med klänning från utlandet och lila sidenband. Take it eeeeasy!

Nu ska jag ringa fyra telefonsamtal...minst. Jag börjar med det läskigaste: Peter-Ica.

Gott nytt 2007!!! O kom i håg, inga nyårslöften!



mele kalikimaka=god jul

Ja, kara bloggen, nu va det lange sen jag skrev. Jag kan inte skriva a med tva prickar eller ringar, inte heller o med tva prickar. Vet inte varfor, jag ar i Sverige. Jag lovar och svar! Markligt. Det ar sanna saker som jag aldrig forsoker forsta mig pa. Jag har ju anda vanan inne att skriva utan de bokstaverna sa det har gar bra.

Det ledde mig ju osokt in pa att jag har vart utomlands ett tag. Hawaii 10 okt till 20 dec, en oforglomlig tid! Kommer alltid minnas er Hawaiiohana! Ni ar det lilla extra allihopa och skulle inte ni va dar sa skulle jag lika garna kunnat stanna i Sverige. Ni forgyller mitt liv, kan aldrig fatta! Nagra av er kommer jag garanterat stota pa nagonstans pa jorden o er andra i paradisernas paradis.

Jag ger mig inte pa nagra narmare detaljer, jag sager bara att det va bra sa forstar ni. Ni kan tanka pa nat ni tycker ar riktigt bra....sa va Hawaii! Om ni funderar att aka ivag sa sluta fundera och ak! Det ar bara o aka igentligen, vanta inte pa nat, det kommer inte battre tider! Det finns sa mycket att hamta, ga o ta det!

Nu ar jag hemma i trygga Sverige dar livet ar lite mer forutsagbart o det ar val inte fel det heller. Inte jattemycket gar upp emot traditionell jul med slakt och familj. Ljuvliga tider med andra ord! Jag tar ett steg i taget och ser vart det bar, det kan inte bli daligt horrni!

Du ar bra fin Sverige men glom inte att det finns fler av dig...


an yuee


RSS 2.0