sen jag va 17 år, 17 år i staden, där jag växte upp o så, märker du hur fort d går

life around my finger. minns en fin upplevelse me en god vän just nu. vi skrattade av ren äkta lycka gång på gång och inget störde oss. vi körde många mil i bilen och hörde högt på musiken och sommaren var ljum och klar, himlen rosa och rosorna var röda! jag skulle kunna betala varenda julklappspeng för den stunden just nu! varenda krona!

i min svarta tröja

en svart tröja tar jag på mig och går ner mot sjön, jag har endast sand under mina bara fötter och jag gråter, önskar att jag va nån annan...

i hans namn

min borg o min klippa. jag önskar att jag kunde se dig och ta på dig. du vet mina drömmar på natten och på dagen, all ängslan och klagan, även min glädje och trygghet. ge mig ljus och kraft för att se och höra, leva och beröra, nå, vila, ge och få. finnas. du kan och du vill, jag litar på dig. allt som ligger under mig knastrar när jag går men runt mig har jag fasta väggar med handtag att hålla i när tvivlet kommer nära. min borg och min klippa, ge mig kraft i min svaghet.

sony me klistermärke, ja!

shit nån har döpt mig till nörd! jag är ju ingen nörd som vill ha en mac utan en helt vanlig motståndare med PC! mot min vilja sitter jag me mac i knät, men jo, jag är ju rätt nöjd:) markus har snöat in o köpt en iphone idag oxå, vad tar det åt folk? han tänker fota alla prylar tillsammans en dag, det är inget skämt! nu fick jag ett mac-klistermärke:) kan jag ju ha på min sony ericsson o låssas att det är en iphone;) va tycker ni? the wannabe of iphone, here i come. det här är så 2009, det kan vi har roligt åt många år framöver..

lessis dagis;)

idag har jag varit så lessen flera gånger, enda förklaringen borde va mens...t o m markus bror listade ut det. o gråtit flera omgångar, till skämt o allt möjligt, dessa dagar känns onormala. men det är bra att vara lessen oxå...o normalt. markus tröstar mig fast han trodde ett tag att det va fel på honom eftersom jag va me honom...kan man ju tro. från det ena till det andra...en person som är så bra är ju Ann Söderlund. jag såg henne på förkväll idag, som för övrigt har sämst programledare (eller dom är mysiga men så fjantiga), men aaa Ann är cool, jag vill lite va som hon. Sen vill jag berätta om "vakna!" med the voice på femman halv nio, det är bra morgonprogram o man är hemma o inte vaknar till ordentligt så gör man det om man kollar på vakna, vilket stämningsförhöjare. eller så kan man be...halv åtta hos lisa:) ära vare fadern o sonen och den helige ande, nu o alltid och i evigheters evighet, amen.

familjemystiken

sturefors,söndag förmiddag. lånat jonatans dator som ligger o sover brevid...han har inte sovit åtta timmar inatt direkt...inte rasmus heller, de sovande små pojkarna. o sen william, arbetsmyran som hjälper mamma att måla om stora delar av huset, nu drar de bort tejpen o beskådar gårdagens måleri o fyller i...det är inte så noga, bara det blir väl gjort, som tanten på jobbet säger:) o jag sitter i grön plychmorgonrock, svart under ögonen och oborstade tänder. en morgonen hemma hos en familj en söndagsmorgon inte helt underbar? jag tycker detta är livet på en pinne helt ärligt! Vad går uppemot detta? detta inlägg ska oxå hylla min fader OLOF på självaste farsdag! OLOF, som smyger på afrikanska slätter med gevär och brunsmetat ansikte, är den bästa pappan av alla och jag byter aldrig ut honom! hurra hurra hurra för OLOF! KRAM

RSS 2.0