efter midsommar i det ljuva sommarsverige

underbara sommardagar som jag mest njuter av. började jobba igår så nu är d fullt fräs. från slapp och skön härlig midsommar på boda till staden och den VARMA lägenheten, det är en bastu i sovrummet redan kl 7 på morgonen. man vinglar ut av värmeslag o behöver ta sig lite vatten och lägga sig på golvet eller i soffan i vardagsrummet. idag börjar jag jobba halv tre, kanske hinner jag o markus ta en tur till berg kanske och käka lunch ihop. teddy får följa me i så fall. igår på jobbet så snurra d till sig ett tag där när en tant började klä av sig i köket...skrek hysteriskt och jag höll på att svabba golvet och plocka ur diskmaskinen och samtidigt lugna henne och berättade att jag ska hjälpa henne alldeles straxt, men eftersom hon är halvt döv så tror jag det var meningslöst. pust! hade nästan glömt stressen på jobbet...men nu är jag väl förberedd igen. jag älskar mer eller mindre mitt jobb! även fast det inte är där jag ska jobba hela mitt liv så är det verkligen såhär det ska kännas på en bra arbetsplats...jag fattar inte varför jag någon gång skulle jobba på ett tråkigt jobb, alltså som alltid är jobbigt och tråkigt och dåligt...

sommaren i city 2010, kommer du ihåg mig?

hur rädd är jag för våran galna gigantiska grannhund från 1-100? 100!!!!! eller 101! Fy va han är stor och farlig, kilroy och han höll på att döda varandra i hissen imorse och jag fick ännu en hjärtatack! Vart ska detta sluta? jag kommer flytta snart. på riktigt. jag blir galen och rädd och så ska d väl inte vara på grund av en hund!? andra hunden får flytta. dumma dumma dumma! idag skiner iaf solen idag igen och imorron är det midsommarafton, den kombinationen gillar jag verkligen!! jag ska packa lite sommarkläder som jag ska ta med mig till boda eftersom vi åker dit redan ikväll o sen kommer våra gäster imorron. jag hoppas på sol o bad, jordgubbar och tårta, långbord och sång och dans kring stång eller utan!? mycket skratt och möjligtvis glädjetårar...oj va kom d ifrån. men glädje och kärlek! äntligen en högtid som både jag o markus älskar! jag tänkte plocka mycket blommor oxå.....gullviva mandelblom kattfot och blå viol. o smörblomma hundkex o .... prästkragar, eller nåt. HAPPY MIDSUMMER!

Dance in the city

hello diggers! idag är det sista hårda danspasset för veckan sen är lägret slut!! Det är både roligt och tråkigt att d är slut. Jag har ett knä som gör ont som jag har haft problem med förut så det orkar inte mer snart...kanske hiphop och house ikväll men sen måste d vila. Annars är det ju rätt trevligt me dans och man får mycket energi. Men utan tvekan har d tagit mycket energi oxå, jag har haft flera självförtroendedippar under veckan, man kan inte vara bra på allt har jag fått inse och d kan ju vara jobbigt. Jag får bjuda på mig själv och ha förståelse för att man behöver öva för att bli duktig på nåt. Har väl vetat det innan men inte fattat det på samma sätt som nu. Vi har haft mycket kul ändå! Funkstyle och dom orientaliska danserna har varit roligast och michael jacksson- dansen då. Varför har jag trott att street är min grej? Det har ändrat sig den här veckan iaf. Jazz är ju lite fint men jag vet inte...jag är så väldigt grasiös som jag kanske tror. jag är lite skakis nu för att jag har druckit en del kaffe idag...borde äta innan jag går oxå. min teddybebis tugga sönder min ena flipflop idag, bajs på honom för d!!! Därför ska jag lämna honom ensam snart!

money must be funny in a rich womans world

upptäckte precis att skatteåterbäringen har rullat in på kontot och det känns fantastiskt, säger bara så! pengar pengar, säga va man vill om d men det är gött när sparbeloppet kan stiga. o vad ska jag spara till? en bil? ett hus? ett barn? en resa? en mobil? ingen mer hund om jag får bestämma. d räcker me två. jag tänker iaf inte snåla med trevliga sommarnöjen utan uppleva att jag har pengar på kontot, de ska sparas till viss del men inte sparas i syftet att bara finnas på kontot o växa, de ska levas utav! Absolut! lite ska spenderas i London när jag o Madde åker dit, eller vart vi nu drar, och lite på några sommarnöjen i trakten, MED vänner! Allt ska främja gemenskap!! förutom mitt hår, det ska klippas så småningom...men det kanske ger mina vänner en behaglig känsla, så att de slipper min kalufs. eh. jaja. jag förnekar inte att pengar o prylar är kul men efter olycka som erfarenhet trots materiella ting så konstaterar jag att pengar bara är pengar. man ska inte låta pengar kretsa i huvet för mycket. pengar är bara något som styr vår värld, man ska inte låta sig styras som individ, eller nåt sånt tänker jag. jag tycker man kan erkänna att man tycker d är kul me mycket pengar, varför hyckla? det kanske är ett tecken på att man inte särskilt styrd av det, det är bara kul helt enkelt men man är inte besatt av det och tänker i sin ensamhet dag och natt hur man ska spendera tusenlapp efter tusenlapp. man kanske kan släppa greppet utan att hamna i ekonomisk kris. jag tror så. om man släppet greppet och kontrollen så brukar man kunna värdera rätt saker på rätt sätt. haha...va kul att detta inlägget utvecklade sig från min lycka av pengarna på kontot till en handledningskurs gällande pengens makt. jag kanske kan skriva en helpyourself-bok? in my as. det kommer säkert sluta med en sån skita pretto bajsbok. jag som vill skriva gooooood stuff! gonatt alla guldgrävare som kämpar och strävar på i era liv för pengens skull, du förlorade;)

sommarosol,ingenmertenta,ejsjälvsäker,sommarlov,trött,förtrött

åh!! så himla skönt att ha min sista tenta avklarad idag. Jag sov inte många minuter i natt av blandade orsaker och sen vaknade jag svettig av mig själv (ej väckarklockan) och var helt säker på att jag hade försovit mig, jag skulle ju skriva tentan kl 8 och va klarvaken kl 5, hur parra är jag? Inte ett dugg självsäker när det gäller tentor. Efter en kopp te och en knäckemacka, som inte smakade gott för jag mådde illla av för lite sömn och tentapirr, så cyklade jag iväg på min blåa nya cykel. Det är mysigt att cykla i solljus en lördagsmorgon förutom tentan i bakhuvet som jag repeterade repeterade repeterade...ush va jobbigt att jag va så spänd för sen när jag väl satt o svarade på fråga efter fråga så kändes d rätt bra. Jag förstorar! Vill ha VG i historian men vågar inte hoppas! Efter en eftermiddag på jobbet nu så är jag övertrött och hoppas att jag inte behöver jobba imorgon bitti. Imorgon vill jag sova och göra inget. Jag och Markus behöver handla, då vår kyl, frys och skafferi har stått i princip tomt nästan en månad. Vi har bara gjort små dyra inköp. Tur att man är miljonär!! Innan jag slocknar för denna dag må vi ta oss till sturefors o hämta våran teddyboy! bebis. i love.

RSS 2.0