skriv, mitt hjärta skriv!

ja, är mycket för dofter nu och i biblioteket på liljeholmen luktar det damm och fuktiga böcker. gammal och grå (biblotikarie). De som jobbar här är gifta och söta men ändå gamla och grå. Det är heltäckningsmatta här, tänker på mormor o morfars gamla vardagsrumsgolv. Tur att det modet tillhör baktiden, hittills...

Mörka sverige, lika förvånad varje kväll. Va kommer allt svart ifrån? Tittar jag ut ser jag bara böcker, datorn och min spegelbild. Tänker då på mina vänner som är i Indien och har det varmt och skönt, fast de verkar råka ut för ett o annat oxå, inte mörker dock. Undra va som är värst.

Tittar man på lampan utanför så ser man att det regnar, lite lite liiite. Nån bor väldigt nära skolan, ca 30 m från mig just nu, utanför skolans gränser men ändå. Mellan liljeholmen och östgötagården, vilket läge? utsikt:åker. äee, sjutton asså.

vissa dagar som allt är surt och bittert och till och med mörkt så klarnar saker, tänk! kanske för mycket? det är som att den stora sågen sågar bort stora saker och sen regnar det skitmycket, så att det känns, och sen tar man den lilla filen o så står man där i regnet o filar på sin stubbe. typ så tänker jag.

I won´t harm you

,with words from my mouth

so, torsdag fm. snart ska vi äta, det blir kladdkaka idag oxå. jag kan ta det. har inte ätit frukost idag, bara bulle. jag gillar fika. om ganska exakt en månad så slutar denna terminen, då har jag gått halva bibelskolan. Det är så det är. Nu snöar det i alla fall. Träden utan löv står o skäms. Fy på dem! Snart kanske vatten blir is på sjön här, då ska jag hämta mina skridskor, kanske. O sen julsånger, hoppar nog in i kören nästa vecka igen. Mmm, kladdkaka vare nu!

Tack o hej på er! Ta hand.

RSS 2.0