Oh my!

Okej, jag skriver idag igen. Jag har som en liten bloggpolicy att inte skriva varenda dag men det är ju bara löjligt me principer utan motiv. Jag gottar mig åt tanken på mitt "extralov" som varar tills på tisdag. Igentligen ligger det pluggångest på lur men jag jobbar på konsten att ignorera den på ett bra sätt. Jag har övat mig mentalt idag att försöka se catarinas samhällsuppgift som nåt helt annat. Jag fantiserar om att jag är en sofistikerad 40-åring med sekteretar-looken som skriver en jätteviktig uppsats på universitetet. Den funkar, jag är värsta pepp på att skriva imororn.


Hej
Hej, hur äre?
Bra, o me dig?
Bra. Måste dra...men vi ses
Ja, verkligen! Hade så bra
Du me! hej!
hej!

Det är så att man spyr men ändå lite charmigt. Det är lixom lite gulligt att de konversationerna fortfarande existerar. Iofs känner jag mig inte särskilt gullig när jag konverserar så men det ser så gulligt ut. Det är så erkänt tråkigt. Det är ungefär så här man säger istället:

O nej!
Arsle! Va du här!?
Shit, jag orkar inte prata
Inte jag heller
Jag måste inte gå men jag pallar inte
Jag tycker oxå du är ytlig
Vi slutar höras då
A bra. hej!
hej!

sunkighet

Ögon som glittrar, läppar som ler. Idag är det vår! Aprilvädret skiftar, likaså humöret. Idag är jag glad! Lagom glad, och om man är det så är det bra. I förmiddags var jag oxå lagom glad trots min sunkighet. Jag gick från en vän till bussen och hoppades inte på att möta någon men VIPS så dyker min ros på mitt livs tårta upp, hon accepterar min sunkighet och vi slår följe. Det va hets, som vanligt när jag är med min ros, men trevligt! Vi hade mycket att utbyta och lite tid så jag vinkade av busschauffören och gick med min ros till Folkunga. Efter sallad och vatten i folkungas matsal så gjorde jag ännu ett försök att ta mig till bussen. Ville fortfarande inte träffa någon och jag lyckades, den gången hann jag även med bussen! Det är så konstigt med ful-dagar. Hur händer det? Att man bara vaknar upp o känner sig ful (syftar särskilt på håret)? Nu låter ju jag jättefåfäng, men det bjuder jag på. Det som förvånade mig mest idag var att jag kunde känna mig glad, lagom dock, och ful på samma gång. Jag socialiserade till och med självmant! Sträckan mellan folkunga och bussen gick jag mot rött och skrattade så det hördes...

sentimental men sinnessjuk

Jag vågar inte säga, för mitt ryktes skull, vilken film jag nyss såg men ännu en gång konfronterades jag med frågan varför allt är så lätt i de förenta staterna och varför de flesta filmerna inte speglar det verkliga livet. Eller så är det så livet är, som på film. Jag har av mina sektlika lärare tvingats fundera över och presentera livets mening på powerpoint presentation idag. (det är precis lika sjukt som det låter) O inte nog med det, jag tvingades lyssna på 40 andra vilsa själar som pratade om lycka och kärlek och krig o sånt som ingen kan greppa. Det är bara too much! Det va nervigt värre så ge mig en tusenlapp för att få höra mig göra om den presentationen! Bortsett från att själva metoden va psyko så måste jag ändå säga att det är intressant att höra på alla vackra människor som blottar sig, mer eller mindre. Allt blev så väsentligt och viktigt och ärligt och öppet och sentimentalt. Jag tog vara på den känslan i de ögonblicken och kom fram till att det måste vara livets mening som skapades just då! Du gissar rätt om du tror att jag känner mig sinnessjuk...

godnatt bloggish 


MODEST

Det var det finaste ordet jag hört på länge. Jag blir helt salig när jag tänker på det! Det är mycket grejer som jag känner mig tacksam över just idag. Jag förstår inte alls. Med tanke på att jag nyss har tagit mig ur den snåriga skogen och står helt förvirrad på den breda grusvägen och stirrar upp emot de skyhöga bergen så borde jag vara riktigt low. Tvärtomreaktionen är i och för sig inget att klaga över. Shit, vilket blogghumör jag blev på. Jag har kommit på hur illa jag är på att uttrycka mig. Störda blondin som inte kan stava till ordet kongkrét. Jag vill så mycket och drabbas då o då av nåt jag vill förklara vilket resulterar i hävdelse. Tusingen va onödigt. Sorgligt nog så är det mesta grymt överskattat.

"Trots att det borde va onsdag imorn, är det söndag i sängen hos mig"

Young person: Vad ska du göra till hösten?
Old lady: Vet inte.
Young person: Hur menar du då?
Old lady: Jag har ingen framförhållning.
Young person: Nähä.
Old lady: Jag tänker i terminer. Nu är det vårtermin. Sen, när det är hösttermin gör jag något annat. Själv då?
Young person: Jag ska åka till Paris i en månad och dansa salsa.
Old lady: Sounds like a plan.

Ja, vad säger man? Så är det! (copyright...)

Gonatt alla prinsar och prinsessor! Dröm om varandra och lev lyckliga i alla era dagar!


för de många ordens skull

Jag skulle kunna betala för...:

-pigghet
-inspiration
-motivation
-tankeläsning
-sol
-harmoni
-lycka
-vishet


Tydligen snarlika önskemål...
...problemet är bara att min plånbok är borta!

RSS 2.0