äventyr?

ja, det verkar ju som att jag o sanna åker till ecuador i sommar, det är kanske nåt att hurra för! vi ska vandra i bergen o spela panflöjt o titta på indianer o vattenfall i quiiiiiito!! o sola oss lite o dansa salsa o fota avancerat o så:) jag längtar till en annan del av världen, ett annnat folk o en månad me just sanna:) min sanna vän. jag hoppas på ett äventyr, men inget spikat o bokat men d vore ju en klar hit, top 2009!

en liten gonattsång

sabina, snälla! fatta mig 4-ever. gonatt, sov gott, o tack för idaaag

simhallen, träningsvärk, vår, grubblerier, rynkor i pannan

jag är lite lessen och fundersam men ändå glad. glad för att det börjar bli vår, o för att elin sover så sött i min säng just nu o att allt ändå blir bra till sist. jag behöver inte rynka pannan så mycket som jag tror, varför ska jag alltid hålla på me sånt? men ännu en torsdag och jag o jeanette ska simma:) eller bassängträna. det brukar gå toppen och jag som har sån träningsvärk behöver lite värme. det blir finfina fisken!

feeling weaker and weaker...

you wanna know who i am today, man? yo!

mamma mia, here i go again!

säsong 5 är det ju som gäller nu. missade lite ur fyran, tar igen det snart. såg avsnitt 12 idag. saaaalig!talar naturligtvis om grey´s anatomy! tänkte ju ringa min vera som åker till spanien imorron men min mobbe är på vift...spanien vore ju nåt för övrigt. snön bara kommer tillbaka igen o igen. o sofia och christofer som är i thailand, tänka sig! jag sitter i lilla minisoffan i min lilla minilägenhet och tittar på snö o inte mycket mer. men förakta mig inte för det då. :) imorron ska jag ha seminarie o diskutera depression, jag ska öppna mitt hjärta så att alla börjar gråta o tycker synd om mig...tss. (sånna här inlägg kanske man kan skippa..) puss

Kläm i o häng på!

Det kallas tvivel d där som stör, det kallas för en klump i magen o ett konstigt humör O jag ser hur du tänker på nåt hur du längtar dig bort som en fågel i bur (dutududuu)En obehaglig distans en konstig känsla nånstans det känns tomt eller hur? barapapapaambaramparambaram baramparararamdararam

tisdag of my life

jag kan ju slappblogga lite. kollar på aktuellt. de pratar om att vi kan sänka löner så att fler kan jobba kvar. nu är det en norrman som pratar, vilket härligt språk! jag har haft Ida hemma hos mig idag, det va mysigt. Vilken superbrud! vi prata idrottslärare o hawaii, som vanligt:) så himla bra vi hade det och va bra livet på nåt sätt ändå var hösten -06. jag funderar just nu en del på vad livet har i sitt sköte och undrar undrar undrar hur allt kommer utveckla sig, jag är alldeles spänd, både bra och dåligt spänd. jag kollade på kattis nya talkshow på tv4plus oxå där mikael nyquist va gäst o jag älskar att jag o lisa ska se honom på bio på torsdag!!! 2 dagar kvar!

RSS 2.0