25 maj-08

Kom hem till sturefors idag igen för ett andra kalas här denna helg för min stora lillebror och för att ge min mor extra uppmärksamhet på hennes dag. När man kommer hit är de på golfkurs, andra kalas, ute o joggar..så nu sitter jag här själv. Så är vi i min familj! Det är i sånna här lägen man tänker: vad kunde jag gjort istället? Så tänker jag ofta och lite för ofta. Tänk om... och Hur hade det vart om... och Jag ångrar mina val helt enkelt.

Det är jobbigt att ångra o ångra o ångra...o aldrig bli nöjd eller så har man glömt bort att man var nöjd när man tog det beslutet. Så är det nog ofta. Men vad hjälper det nu, när man faktiskt ångrar. Inte bara att jag åkte till sturefors idag, utan andra saker, som tycks större. O vad är stort?

Hörde häromdagen av någon att minnet är kreativt. Förstod jag det rätt så betyder det att man gör om minnen med tiden automatiskt. Det som känns stort nu kanske var litet när det väl hände. Eller tvärtom. Tiden förstorar/förminskar verkligheten. Jag undrar om detta är en form av bitterhet jag känner nu. Förmodligen är det så. Den här dagen skulle kunna bli ett minne för livet, eller så växer det fram som ett minne för livet. Eller så får jag ångra det och vara nöjd ändå.

Obs. detta inlägg handla inte om min familj, det handlar om att ångra utan att vara bitter

hitta föresten en lapp här hemma, det står såhär: du är min besta ven William
ps. från Isak

Det kallar jag kärlek!

v som i victory

jo det är maj, skrev i april kanske?
Jag lever på den ljuva folkhögskole-livet-tar-snart-slut-tiden. Fantastiskt! Ikväll är det bal, o det blir tal och innebandy med makaroner, o bål, o tårta o fina flickor och stiliga pojkar (eller tvärtom) och stoj och skratt. O tipspromenad tror jag allt. O vals förstås kompat av vår underbara stråkkvartett som vi är så stolta över:) Det kan bli alldeles alldeles alldeles underbar...kan bli. Har ju inte balat så mycket innan i mina dar så det blir kind of premiär. Sägs att det är nåt som jag har missat ...men nu är det dax att dra på sig klänningen och sätta på sig de små guldskorna o sminka sig kanske. vore förargligt om jag fick exsem (?) under ögonen just ikväll, eller hur, o shit azzå

RSS 2.0