oktobersöndag lolalolalaa

jaha...nehe..jaha. sitter på jobbet och har rast till klockan tre. sen är det fika, gamla gillar fika. kaffe o blåbärstårta, med grädde:) jag fick delade tider både lördag och söndag vilket är bra för min ekonomi:) regnrusket håller i sig...det ska bli sol på tisdag har jag hört..hoppas på det bästa. hälsan är i behåll iaf, fast jag åt osunt mycket godis mellan onsdag och fredag. då hade jag en riktig höstdipp...nu fick jag reda på att jag får jobba dagtur imorron oxå. man tackar. betyder att jag måste laga matlåda ikväll...

dä bli prajsless för daj

två hundar och två människor på 27 kvm är ganska litet, man kan just nu börja fundera på att flytta till något större. jag o markus har börjat kolla på lägenhet till oss o kilroy till våren, det är roligt. när pappa kom me casey imorse så blev det liv i luckan (klockan var straxt efter 7.00) Kilroy kissade tre pölar på 2 minuter...upp i sängen, ner på golvet, rulla runt, skälla högt, kissa igen, bitas hårt...glamoröst liv med hundar va? klockan 7.00. snart ska vi ge oss ut alla fyra i dimman och kylan...vi ska gå till en stor hage vid ån, där kan det springa o brottas så mycket de vill, o jag o markus slipper torka kisspölar!

don´t make me wait to long...just listen to my soooong

robyn, vilken kvinna! jag vet inte mycket om henne (innan jag wikipediar henne då..) jag tycker do you really want me är en riktig hit o har tyckt det sen den 13 april när linnéa fyllde 8 år.... min bästis o jag lyssna på den här tuuusen gången o mimade if yo welly wanty, awawelly special...det va robyn o jan johanssen "se på mig" som va bäst. hon fick dom skivorna samma födelsedag minns jag o jag ville ha dem men glömde bort att jag önskade mig det den 2 dec. sen köpte en i parallelklassen en silvrig robynjacka... d va i trean...o alla klippte robynfrisyr...en snygg kille som linnéa tyckte om mimade till michael jaksson. vi mimade till robyn ihop...då sa några att man inte kan va två som härmar robyn, då blev jag lessen. jag fick ju ingen robynskiva som sagt o köpte inte en förrän typ två år sedan på myrorna, the truth. nu spotifyar jag men ändå, robyn on my top list!!! hela livet. silverjackor är ju inne...o robynfrillan. nåt som inte hör till robyn är ett kasettband jag o linnéa brukade lyssna på. lena ph´s stjärnorna o dansa i neon!!! det händer ofta att jag drömmer mig tillbaka till min barndom, tänk om jag va sju o mimade i mitt vardagsrum till robyn o lena ph!

kokokokommmentera.

hej alla glada och vackra! idag fick jag reda på två personer,för mig ganska otippade personer, som har läst min blogg. trevligt. keep on reading. blogg tror jag är framtiden. vad kan vara bättre än ett prata-av-sig-forum som detta som även har plats för konstnärliga uttryck. blogg är vardag, blogg är livet. det är kanske min nya slogan. det är kul att få små kommentarer så drar er inte för det. jag kommer iofs skriva massa skit ändå. mene...imorse på MALOU som jag tittar på vardagar kl 10 så ofta jag kan, så prata dom om sorgbearbetning på bloggen, jag kände mig kallad! här kommer dagens uttryck: Häst, kvinnor, skjutvapen. turkiskt o helt i min smak!

dreams´re coming over us

jag bloggar om mina blommor nu för jag har så mycket tankar i huvet att det enda som känns vettigt att skriva om är mina blommor. nu har jag tre krukor i fönstret och en på tvn för den tål inte sol för det är en alpblomma. man ska stoppa isbitar i krukan så att den tror att den är i alperna, fiffigt. o inte mycket sol då...men den ser inge vidare ut. tror jag övervattna den förra veckan o då kanske det är kört, jag fattar aldrig sånt! blommor är mysteriska. jag pratar ganska mycket med dom när jag inte vill läsa i mina stora historiaböcker. en vän frågade idag: hur får du dagarna att gå? hon menar att jag pluggar halvfart o jobbar halvfart och att jag måste ha så mycket tid att jag väntar ut att det ska bli kväll så jag kan gå o lägga mig. är inte det en ovanlig fråga idag? jag har väl en miljard saker att rikta min uppmärksamhet till tänkte jag, hade hon missat att vi är en upptagen generation med alla alternativ? oj nu blev d mer än blommor. hejdå alla flowerlower!!

en dröm jag har

if you knew how much i loved him you would act different. i min värld finns mörker fast tända spotligths och där står jag varje dag. o gör det som jag vet att jag behöver göra. det är det som gör att jag finns här och tar mig tillbaka. sen säger jag: du kan inte ta mig!! du vill o du kan men det gåår inte! jag håller emot! mina långa ben tar mig vart jag vill och jag kikar på er, ser att ni ler, o går. jag går långt, kommer tillbaka, går längre, kommer tillbaka. så gör jag. o allt tack vare mina spotligths:)

höst 09

fina blogg! här är jag igen. jag är otroligt stolt över den här bloggdokumentationen måste jag säga! Det har dokumenterats ganska flitigt sedan vintern 05. då hade jag fyllt 18 och mitt liv hade tagit nya vändningar på några sätt...markus hade kommit in i mitt liv på ett litet hörn vilket vände upponer på en del. o så blogg på det;) ja..nu är det 2009 o HÖST så det skriker om det! Kallt i lägenheten och GÄRNA mössa o vantar på kvällen o inte vilja gå ut i regnet idag, My Lord.

RSS 2.0