talking and walking

Jo jag tänkte bara skriva att jag jobbar min sista dag på ica idag, ever! Kanske föresten. Kan hända att jag kommer tillbaka. Today is a happy day! Jag ska titta mig blind på alla vackra höstlöv dessa få höstdagar som är kvar, som ett farväl till Sverige och dess underbara natur. Det är det minsta jag kan göra. Nu är det tolv dagar kvar. Sen är det tack o hej leverpastej. Om jag inte har erkännt det tidigare så gör jag det nu: Jag är lite orolig för att lämna tryggheten här hemma. Dock packar jag väskorna fulla med mod och sommarkläder. Hem kommer jag forhoppningsvis med erfarenheter och inspiration. O sommarkläder. Packa är ju inte lätt men ett krav för att kunna resa. A part of life så att säga. Vill man ha nåt, typ erfarenhet, så får man lämna nåt, typ trygghet. Sådärja! Tjipp tjopp! Plikten kallar...

En vis kvinna sa en gång: Let them keep talking, cuz they don´t walking

(O ja, jag gillar att talking och walking rimmar på engelska...)

front it!

Hej allesammans!
Nu har min blogginspiration fått problem och det betyder stora problem för mig oxå. Så är det på den fronten. På blommfronten så är det väldigt torrt, eller blött. Jag kan inte sköta dem alls, jag ger för mycket eller för lite. Aldrig lagom! O sen på mailfronten gick det bra idag, fick iväg 2 ½. På resfronten går det finfint. Reser imorgon, nästa helg och om drygt  tre veckor. Då sitter jag under palmer och tittar på när de dansar hula hula i solnegången. På idolfronten går det sådär får jag säga. Alex med rösten och David med håret åkte ut igår. Men allas vår Danny är kvar och troligtvis frikyrkofelicia.Det återstår att se dock. Om....om....eh....7 min!

Hej

bara tvungen

Vänner som består. Jag har en fin vän som är ärligheten själv och den ärligheten smittar av sig som sjukdomar gör. Det är fanastiskt! Jag är så smittad just nu, lite av halsont men mest av ärlighet.

Raggadish!

först vädret, sen visdom

Idag så får jag sommarfeeling, näsan maximal. Solen gör så att vattnet glittrar och träden gungar lätt lätt i vinden, som på sommaren helt enkelt. Det som är felet är att månaden heter september och jag har jeans och gympaskor på mig. O så sjunker vattentemperaturen lägre och lägre. Snart är den på minussidan. Men annars är det nästan sommar. Fast det betyder ju inte att jag har ändrat min uppfattning om hösten som en trivsam månad. noway.

Jo det där med o trivas är viktigt. Trivs man så växer man och växer man så händer det grejer. Små eller stora... men det händer. Händer det inte grejer så får man väl gå till roten till varför man inte trivs. Tydligt enkel ekvation! Simsalabim så va problemet löst!


that you only meant well?

Låt mig va lite känslig och grinig idag. Det är grått ute och jag ska snart jobba. Jag sänkte mitt sikte och mit hjärta blev...mitt hjärta blev lätt. Men bror min är sjuk och jag är kanske lika svag. Det är bra med svaghet men inte alltid så lätt. Sånt som är bra är sällan lätt. O även fast hjärtat är lätt så kan det va tungt. En blogg är alltid förstående och det glädjer mig just nu. Kommunikation och särskilt talet fördärvar mycket, tyvärr. Keep talking, keep living?

RSS 2.0