Helgen?

Jo den va bra! Har vart social och hängt med folk som har inspirerat mig till livet! Det är för bra att vi har varandra! Det är bara så typiskt att allt händer på samma gång eller så ligger problematiken i att man vill så mycket. Vet inte. Men veligt vade...

....oså är jag sanslöst trött. Längtar till jag ska gå o lägga mig men jag måste nog vänta lite till...annars kommer jag inte upp imorron. Då måste jag va pigg o alert (fult ord). Ska ju ha körlektion o allt...

...så är det verkligen! Aaa,eh, how bout u?


fu är en sekt!

Jag vet att jag är en tråkig människa som har fokus skola o plugg! Kanske kommer jag ångra det för att man blir så insnöad på vad man gör o dras in i fu-sekten där man analyserar sitt tänkande till dess yttersta gräns, vilket är ett sjukligt beteende MEN jag tänkte att det inte är så många månader kvar till mitt nya liv så jag kör på!


Imorgon kommer Hanna från Örebro hit o stannar helgen ut! Det blir hur kul som helst! O Ida kommer hem...o andra icke-lkpg:are som man inte ser allför ofta! Kul jul! Många ska skratta tills de dör på lördag kväll i pingstkyrkan kl 20...vad är det för gala igentligen?


...lyckan kommer, lyckan går

du förbliver fader vår

Amen!


håltimma, klassråd, fn, teorilektion

Idag är det onsdag och jag har ingen spanska längre så då får man gå till lucullus o hämta hem smaksiga frukter o bakelser o sitta i datasalen o fördriva tiden! Det är lika skönt som det låter! Snart ska vi ha klassråd och det är ju alltid lika spännande. Bestämmer lite om studenten o sånt...som är jättelångt kvar men som vi måste prata om för att hålla modet uppe! Fast jag vet inte riktigt vad vi kommer fram till. Sporten på klassråd är lite att alla ska ha så många olika åsikter som möjligt så att man kan vara arg o sur på folk. O så hävdar de sig till de blir blåa i ansiktet. O jag tittar på...o skrattar. Haha. Föresten så tycker jag att det är tråkigt när nån går runt o är trumpen o hemlig så att man inte vet vad man ska göra åt saken lixom....

I eftermiddag ska vi förbereda fn-rollspelet. Jag har ändrat min uppfattning om det lite...det kan bli liiiite kul, kanske. Vi ska va muslimer som har blåa skynken över ansiktet så att man inte ser vilka som har så förfärlig engelska. Det blir kul, kanske!

Teorilektion nr 3 i eftermiddag...sisådär va?

Sen ska jag hem till Reffa:) Borta bra men hemma bäst! Adios amigos!

blogghumör

Nu fick jag värsta bloggkicken och måste skriva lite. Jag kör en stream of  consciousness som vi kallar det på fu. Det var en jättelyckad kväll på skylten igår och Sabina gick nog inte back! (kul att mitt blogginlägg drog såå mycket folk...) Det va massa publik som va på g. Särskilt i början i alla fall, sen va många trötta o sega och de som skulle städa va inte allför glada. Mamma ville sova så jag va tvungen att ta sista bussen o därmed blev det ingen städning för mig. Har sovit gott inatt men vaknade med jätteträningsverk. AJAJ! Friskis o svettis tar död på folk...vet inte om jag vågar fortsätta. fast jo, det va underbart! Skön gemeskap på kanonhuset! Idag ska jag på två födelsedagsfester: kusinen som fyller 1 år och Terra som fyller 24 år. Ser framemot att träffa 2-åriga Ebba som pratar skånska, ryktet går att det är riktigt roligt att höra på! Gästerna ikväll vet jag inte riktigt vilka de är...förmodligen kommer jag känna mig liten. Sånt är livet! Gårdagens filosoferande gjorde mig nästan lite depp tills jag träffade min kära vera, då tog livet vändning o jag kände att jag började leva. (nej, nu överdrev jag igen) men hon är så grymt bra o livet är så härligt me vänner som hon!!! Ta vara på varandra! Hej.

so many things to, say and do now

Fredag, Frihet...

lägga beslag på åsikter, musik o kläder...vad är det för sätt?
stressa tll avslappnande forum...vad är det för sätt?
prata och tänka sen....vad är det för sätt?
välja och sen ångra sig...vad är det för sätt?
ställa krav som man inte kan leva upp till...vad är det för sätt?
springa i fel cirklar...vad är det för sätt?

Kul när man lär sig saker som människor har vetat i årtusenden..det är komik!

man ska inte ha filosofi med Johan...det är rent livsfarligt!
börja me saker och sluta me saker...hur, när och varför?
...cuz all of the troubles we´ve been through.... and all of the evil that men do...

...the struggle continues

Hip Hop ikväll på skylten! Kom o gunga med o stöd Sabina som kommer gå back...( 60 svenska riksdaler )



Jo - anna says:

Idag är det en hemmalördag utan dess like! Känns lite ovanligt måste jag medge att trots att allt är igång så sitter jag hemma tills det är mörkt i mitt lilla hus. Hade gäster här på fm. i form av farmor o farfar som firade lilla brodern! Han är stor o fin nu! Inte klokt! Annars har jag o Rasmus diskat o dansat...o lagt in musik på en stenåldersmp3. Det va på tiden!


Snart ska jag åka in till stan o träffa kära Agnes...vi ska impulsköpa ett biobesök och titta förbi på elsas hus. Det kanske är lajbans där!?


För övrigt så har det vart en chockens vecka! Att fu va en kuslig skola har jag väl alltid anat men det besannas mer o mer, dag för dag! Det är som en person som man upptäcker massa hemligheter hos hela tiden. Den slutar aldrig att förvåna en! Jag ska gå i ide o plugga plugga plugga...så att jag inte hinner tänka efter att det är många månader kvar till studenten....


O annars så står andra oroligheter bakom hörnet...o när man tittar där blir man jättechockad!


vardag,kallt,blogg,tandläkare o körkort

Nu är det vardag och grymt kallt ute! Man tycker lite synd om sig själv när man går ute i kylan, det ska ju sägas. Har haft "ärendedagar" ganska länge nu tycker jag. Alltid är det nåt som ska fixas. Massa vuxna kort för övrigt, så som bankkort,körtkort,friskis o svettiskort...ja, det har inget slut. Nåt som är slut är lovet...jag sörjer lite men är lite glad åt skolan faktiskt. Försöker låtsats att det fortfarande är lov, då känns det bättre. Man kan göra sin vardag ljusare på ganska många sätt faktiskt. Det gäller att hitta knepen!

Lovisa frågade idag vad meningen me blogg är...jag vet inte om jag har nåt bra svar, men lite kul är det ju att läsa andras tankar och för sin egen del så får man reflektera me sig själv...o det brukar göra gott!

Idag var jag hos tandläkaren, som jag mer och mer börjar uppfatta som lögnare, för min tand syns fortfarande inte och i snart ett halvår så ska det bara va typ en månad kvar. Vad har tandläkare för tidsperspektiv igentligen? Verkar som de tror att jag har tandställning för skojs skull. I-landsproblem...suck

Första teorilektionen på magnussons imorgon...det ska nog gå det med! Hets kring körkort asså....jag orkar inte, jag kan ju köra bil, varför krångla så dant?

That´s life today...

I´ll be your sweetest child.

Skaka rumpa på bagdad igår, hett. Yeah! Ingen sömn, ingen mat, inget plugg men nöjd ändå! Fast nu är det slut på det vilda livet, på måndag börjar plugget! Miss my classmates! Fast utan lov vore man ingenting.

Tänkte ta en skidtur snart men pappa slappa till..inte åker jag själv inte.

Orkar inte tänka efter o greja, röva bara bort mig!

Tråkig blogg va?

tänker på jordgubbar o mjölk,

läser bok, analyserar låttexter..
Hade tänkt att göra fiskpinnar åt bröder små (som inte har nåt råcoolt intryckav mig direkt, värsta morsan istället) snart o gå till kussisarna! Sen blir det äntligen klippning! Sen får vi se....älskar loooov!!! Tycker inte mycket om att skriva långa inlägg har jag märkt....

I didn´t get anything so....byebye

You have a piece of my heart...

januari, 2006..

nytt år med nya möjligheter, fantastiska börja-om-tider...jag är på! Har långa listor på nyårslöften om man nu kan kalla det löften, snarare mål som skulle kunna dyka upp när som helst...det är nog inget magiskt med nyårsafton. Det är överskattat! Men jobba på sin karaktär behöver väl alla, alltid!? Jag tänker dock inte göra de dära löftena offentliga om ni undra....såååå hemliga!

nä men annars så har jag skrivit mitt första skolarbete för året! Religionskursen är igenläst. Det va på tiden! O faktum är att alla verkar tro på samma Gud...(orkar inte tänka mer på det, har snurrat till det så det räcker)

Ikväll ska jag roffa åt mig alla julklappar!!!!

Keep it baby....



RSS 2.0