Hugo & Zara

De hör samman, d vet vi alla! Frågan är vem det blir...

Jag väntar bara på en sockeröverdos! (what´s going on here?)

Imorron ska jag åka hem, bra tror jag

Idag va Sabina tvungen att köpa våfflor för d är våffeldagen

Huske mig hit o huske mig dit

Att bara vara 19 år

Bagel&Juice, ett stort plus i mitt norge

Kärfull

Det jag inte kan tro, veta eller förstå

O så finns d dem som du.. som jag... som du...

okolt gjort/sagt/tänkt

s ö n d a g




jag vill ha allt o hela världen

ligger på köksgolvet, två våningar över oss spelar de dansbandsmusik (idag igen) o nyss kom en liten jente o knacka på vårt fönster, hon ville inget särskilt, bara kolla läget. Hon hade sina nya vårskor och stickad tröja, det är för varmt med jacka idag. Sen kom hennes pappa o hämta henne, hon hade nog gått iväg utan att fråga. Hon kanske inte ens kunde prata, eller säga att hon skulle gå en sväng. Hon bara gick för att hon ville! Hon kanske va ett år typ...eller två. Kempeliten jente då.

Jag börjar sakna sommaren lite nu. Det är bara för att man kan bada då, o sola sig o äta glass o va vaken på natten o gå barfota o va allmänt bekymmerlös. Våren är sommar light, vilket inte är mycket sämre iofs. Det är själva vänteperioden. En enda stor sommar vore inget att ha när jag tänker efter. Helt meningslöst föresten. Jag kanske ska va här i sommar o va sommarstadsbo, det låter rätt bra. Eller så ska jag va nån annanstans. Je ne sais pas.


Jag borde hänga upp en gardin nu så jag kan sova så länge jag vill. Himla sol som förstör min sömn! Lys inte så starkt sådär på morgonen när jag ska sova rå! Så himla typiskt just när jag vill sova lixom...lys när jag vill!!!











någon andas mellan raderna


servera?

jo asså jag önskar nästan att jag skulle kunna skriva ett lesset inlägg bara för att men jag kan typ inte. det är den här himla våren! vad tar det åt oss?

Idag har jag börjat och avslutat min karriär som servitris. Serverade på Oslos största konferanscentrum och alla jag jobbade med va erfarna och nochalanta. Fy för dem! Det minsta de kunde göra skulle va o le eller säga tusen takk eller vad som helst, men de va arga på mig för att de va bättre än mig. Vilken stil va! O jag bar två tallrikar istället för fem...vad gör det? Iofs, om jag tappar en så har jag ju fyra kvar. Hur som helst så vill jag inte jobba där mer. Kalla mig kräsen men det va svårt.

FÖRESTEN så fanns det en kempefin jente som hette emma och kom från samma land som jag. Hon sa att hon jobbar extra på ett ställe som heter Onkel Donald och att de kanske behövde mer folk där. Det hon inte sa va att det är en nattklubb, jag trodde att det va ett hotell, hur kunde jag missförstå? I alla fall så gick ag dit o fick prata med Viktor (som oxå va svensk) och så sa han att jag kunde komma på lördag och provjobba. 22-04, inte min bästa tid på dygnet inte! Då ska jag i alla fall stå i garderoben (?) och städa undan glas...det klarar jag nog. Frågan är om mamma låter mig gå ensam genom Oslo i natten..? Tror icke det jag....

Hon kommer hit i helgen föresten! DU är oxå välkommen!

Tack o ris, jag är ingen servitris!

maaaaagnum

det finns vissa saker som jag skulle velat upptäcka lite tidigare i livet. magnum är en sån sak. vilken glass va min favorit innan lixom. varför har jag tvekat på magnum? o varför va vissa saker mer intressanta innan? som corren, som bussen, som crossnet, som högerregeln, som klockan, som pengarna o så vidare. nu tänker jag bara på mail, mobiler, människor, länder, städer, hälsan o andra stora saker. vad skulle hänt om jag upptäckte de sakerna liiie tidigare? det vet vi inte...men jag undrar.

Nu ska jag vara korrekt och skriva med stor bokstav. Snart är det vår gott folk för snön är nästan borta och ibland kvittrar fåglarna. De sjunger att det ska bli fint väder snart men först ska molnen säga "hej!". De har tendens att stanna längre än de lovat men vi ska inte oroa oss. Förr eller senare kommer solen, det vet ju alla. Och när den kommer kan vi ta av oss luvan och se varandra, så som människor bör. När solen har strålat länge nog börjar vi äta glass och då kommer många, lixom jag, undra varför de inte har upptäckt magnum tidigare. Det är livets gång!

Puss & Kram

RSS 2.0