slutet på 2009

ja okej. nu har ju jag börjat sticka en bebiströja till okänd bebis. det är bra just nu att tröjan inte är till nån särskilt för den har blivit för bred...så nu måste jag göra den längre, till en större bebis. undra vem som ska få den. jul är ju över och nyårsafton är imorron. vad säger man om det? vera kommer hem från vietnam idag tror jag:) skulle gärna ta en promenad med henne i detta vackra vinterväder. eller så går jag o duschar. orkar inte sticka nu när jag är nedslagen av att den inte blev som jag tänkte...kram o hej i vintern!

december, 09, boda

okeeeej. nu är det en fantastisk vintervärld i sverige sen december 09. på boda råder lugn och ro och jag,markus o kilroy äter frukost. ...allt är frid. klockan är snart ett på dagen o vi får skynda oss ut innan det blir mörkt om två tre timmar...jag och kilroy tog en morgonrunda förut som gjorde mig tårögd. solen var rund och klar och snön glittrade...jag dog. sverige är mitt bästa land! och kilroy är min bästa hund!!

flyttish

ännu en dag. idag har jag skrivit kontrakt på norgegatan 18, vasastaden linköping. känns otroligt bra! jag försökte komma på kluriga frågor, fastighetsfolk slingrar sig alltid så gott de kan och vill undvika alla frågor om allt de inte kan bidra me, typ städhjälp om man är missnöjd. eller de där summorna som de plussar på som inte ska märkas. jag är naiv och dålig på frågor, jag har ju inte flyttat såå mycket i mina dar ändå. på jobbet prata de illa om stångåstaden men det är förhoppningsvis bara rykte, intalar jag mig. jag är dålig på krångel och har inget tålamod att reda ut tjafs som jag är okunnig om. ville jag läsa igenom kontraktet? så löd frågan idag. jag: eeeh, jo det vore ju bra. (jag skummar och förstår inte ALLT), ställer lite frågor om målning, besikting, in o utflytt, nyckel, skriver på papper efter papper angående tillhörande saker?, tar i hand, ler, säger tack och går iväg. o hoppas att allt blir bra! sen cyklade jag till min far och visade kontrakt och han var förtjust:)

RSS 2.0