OC

Jag vet faktiskt inte vad som händer i mig när jag tittar på OC. Det blir iaf alltid en väldigt stark emotionell upplevelse. O starkare blir den ju mer tiden går tror jag. Jag såg några avsnitt från säsong 2 igår, när det är juletider o Kirsten och Ryans nya brud får reda på att de är syskon ni vet...o cohen försöker vara badboy inför alex som verkar gilla cohen trots att han faktiskt inte är en badboy fast igentligen är ju han o summer livets par. och cooperpäronen hittar tillbaka till varandra men pappa cooper åker till hawaii, and so on...jag blir av någon anledning väldigt rörd av den serien. Det känns som att jag känner gänget i newport, eller att jag va där i nåt tidigare liv eller whatever. Det är ganska otäckt faktiskt. Jag blir otröstlig när jag väl börjar gråta o kan fundera o grubbla länge över deras repliker och hur dem mår, som att de på riktigt existerar. Sommaren 06 blev jag frälst till denna OCvärld, o det har präglat mig så jag verkar inte komma ifrån den sinnesstämningen where i first receive my savior! No no, never! Forever and ever!

en töntig jultjej

Ni ska se hur julig och fin min lägenhet är nu! En stjärna och en ljusstake och tre små röda ljusstakar som jag har handlar på bankeryds secoundhand me kajsa o en ny matta o nya julblommor kan vi säga. julmatta oxå asså. men men, sista seminariet imorron, det känns som en lättnad. att slippa läsa o läsa utan att förstå flera sidor me akademisk text som nån inte vill att jag ska fatta. o sen ska jag diskutera skiten. sen när jag väl sitter där på seminariet så verkar jag kanske så översmart för att jag inte säger så mycket (sitter o hänger hakan i ena handen o ser finurlig ut) eller så fattar folk att jag får 1 miljard aha-upplevelser och verkligen anstränger mig för att hänga me i samtalet. jag försöker verka smart iaf. Har ingen anti-julklappar-policy i år som man kanske skulle kunna tro o jag har bara handlar en enda julklapp men den är fin! Ikväll ska jag se på boston tea party för det är så himla kul tycker jag! puss och tjong i ballongen

köp den!!!

4 dec- för två dagar sen fyllde jag ju 21 år o jag fick så mycket fin uppskattning av vänner nära o långt bort o blev så glad för hela mångfalden av människor o sms som fanns i min inkorgar lite här o var, så glad och tacksam är jag! Fick fina och roliga och praktiska presenter, fint fint. o tårtkalas! tack tack tack! nu är jag gammal och har fullt me jobb framför mig, o julkonsert att gå på o pepparkakor att baka o julklappar att köpa...eller så struntar jag i allihopa (vilket inte är så troligt) jag gillar ju julen, jag skyller väl på min lyckliga barndom med alla goda minnen och barnsligheter som lever i mig. sen tänkte jag ju blogga om kameror. Hade ju tänkt att investera en sådan men frågan är vilken, blir förvirrad av tusentals alternativ! d vaddå? hur många pixlar sa du? skulle du kunna förklara skillnaden mellan canon o nikon en gång till? eh...vad kostar därä...? etc etc. A, det är jag! Kanske inte är nån idé att ni tipsar mig utan säger: "köp den!!!"

RSS 2.0