...än klappar hjärtat med friska slag...

Med risk för att låta nostalgisk så hävdar jag att man hade mycket roligare när man badade när man va liten. Då gjorde man delfinhopp, spiken, bomben, skruven, dödsdyket....osv så ofta det fanns vatten i närheten o det va sommar. Jag hade nån slags lista som ändrades titt som tätt på vad man skulle göra.

typ:
-börja me vanligt dyk
-stå på händer en stund (stå på bryggan och plumsa i bakåt om det är lite folk)
-gör spiken några gånger
-testa dödsdyket
-avsluta med bomben (delfinhopp om det är havet)

Beroende på vilka/vem man badade med så gjorde man olika tricks för att imponera med rätt tricks på rätt person. Idag ser mitt liv annorlunda ut. Oftast dyker jag, ibland står jag på händerna, annars kärringbadar jag, och det fungerar bra! Jag är ju inget barn längre.


If you say so, It´s gonna be so

Det är skönt att vara fåordig och kort. O lite roligt. Håller på med lite sociala expriment när det gäller sånt, grymt roligt faktiskt. Om jag lyckas vet jag inte men kul är det. Det är strävan som räknas. Inte tanken men viljan att bli bättre på det man är dålig på. Den här tiden borde vara den jag ska prata som mest. Det är ju nu allt tar slut och allt som man tänker ska sägas. De här är ju tiden det ska skrattas och gråtas. Om det kommer tårar så är det likgiltlighetens tårar som kommer. Och när jag skrattar åt det jag borde skratta åt så är det inte på riktigt. Så nu vet ni!

Underbara människor, ta vara på den här dagen, solen skiner ju. Jag vet att ni är glada!!!


RSS 2.0