typ glad

Nu har jag sett på många fina bilder på fina vänner från den fina ön. Ush för att lämna. Men åh för att uppleva och utvecklas. Tråkigt att ni är så långt bort allihopa bara. Ohanasisters tog mig tillbaka till ön idag, fast det såg ut som Steves. Jag saknar gamla tiden men har ingen tid att hänga upp mig på bakiden när det finns en framtid. Här kommer vi! Grannlandet, du ropar högre. Jag kommer snart. Ska bara skriva seriösa CV och fixa lite grejer och hoppa över mina hinder med glans, kärleksglans!
 
Förövrigt så har jag fixat en myspace (rodnar) och känner mig bra/inne/cool. Där kan jag kommunicera och så....bra skit! En hyllning till myspace!

Idag började OC o va gjorde jag, satt kall och hungrig i en ishall och "titta" på hockey. Vilket svek! Hur kunde jag? Där är minsann livet aldrig molnigt, alltid en stor sol! Jag känner mig lite solig idag trots allt...like...how can I....actually, happy!

låter han tala idag

Mange vann kan ikke utslukke kjærligheten, og strømmer ikke overskylle den

Sverige Sverige

Ta mig till ett ställe där solen skiner och där min själ kan få ro. Sverige, du tar död på allt jag har. Du gör allt mycket svårare än vad det redan är. Kan du inte visa mig dina gröna löv och dina blåa himlar. Övertyga mig! Jag hotar med att lämna dig och det vet du, håll mig kvar pucko! Show me what you got ! Du vet att grannen har mer än dig, du får ta för dig lite! Ta oljan, det är en känslig punkt! Är detta vad jag är värd? Ett lesset land! Kom igen!

Gud, om du är trofast så ge mig nån slags kraft! Jag försmäktar och går åt!

bloggen och måndagen

Jorå, jag håller igång. Idag är det måndag och jag lever på med min ovisshet. Idag skrev jag lite, det kändes konkret och riktigt bra. Det är nåt jag ska fortsätta med, man mår bra av att vara konkret ibland. Fråga mig ibland och slå mig i rumpan om jag inte gör det. Jag är seriös och de är vikigt!

Nu har jag sex minuter på mig sen kommer brorsorna och stormar in. De sätter upp tidsramar så fort jag sätter mig vid daorn. Ska det vara så? Ska de yngre bestämma över de äldre? Jag kanske ska hota med att flytta....då faller de ner på knä och ber mig stanna och låter mig sitta vid datorn så ofta och hur länge jag vill....Mmm, tål att tänkas på.

Idag såg jag på säsong 4 OC. Det är mycket som inte är sig likt men Summer jag vet din hemlighet, tro mig! Svåra tider men det klarar du! Du klarar allt! Så lite lever i OC men mycket är dött. Likaså i Sverige, vart är snön?

RSS 2.0