så äre?!

hej o gomorron.

coldplay spelar högt, agnes bakar mitt bröd o pratar i telefon. (det gör hon!?)

sammanfatta mig hit o sammanfatta mig dit. ikväll kommer lite familj, bäst jag städar innan dess. vi har inte hållt på städrutinerna i helgen direkt, mindre personer, mindre stök...eller?

igår vade feeest! vi träffade linköpingsbor o va på "grillfest" i deras franska lägenhet. det va högt i tak o massa böcker o tavlor överallt o massa snygga lister, jag tror jag drömde om den lägenheten i natt. sen åkte vi till blå på grunelokka men 19-åringarna fick nobben...igen

vi gick hem, talade om ditten o datten i natten...o sov i varsitt rum. lyx! (det är lyx.?!)

morgon(d?)(p?)epp

heyzan

tisdagmmorgon, har ätit k-special o äggmacka me kaviar, sjukt tjatigt. i natt levde min dator farligt, den stod på bordet i vardagsrummet o balkongdörren va olåst. den är så populär nu när den är trådlös så folk tänker inte på olåsta dörrar mm.

ska jobba me ny chef o ny tjej från linköping idag, ska lära henne allt jag kan o ja, d går nog ganska så fort. börjar om 35 min, borde klä på mig o cykla på tiger.

vi snakkes!

blogg igen

okej, klockan är 23 den 20 juli och jag ligger i skrubben o bloggar. i badrummet står martina och åsa o sminkar sig me åsas stålmamma, de ska ut för tredje gången den här veckan...typ. de tjejerna sminkar sig oftare än de går på toa, no kidding! o köper kläder. jag har oxå köpt lite kläder på senaste kan jag erkänna, inte för åtta laxar då (harkel martina). jag tänkte ju spara pengar...yeye

tack kabelgutter som fixa vårt modem idag, annars hade d inte blivit nåt bloggande. de sitter ju kvar i vårt vardagsrum o vi väntar väl lite på att de ska gå...kanske. de har ju iofs inga flickor i sin lägenhet, klart de inte vill va där då. den ena har 46 i skostorlek oxå. nästa helg ska de ha inflyttningsfest o vi är inbjudna, bara vi kanske.

imorron är d öppning på kafét sen ska vi grilla i vigelandsparken eller dylikt, hoppas sommaren stannar nu! jag cyklade me sommarkläder o flipflop idag, lite kallt men mest bra. o så solglasögon.

snart ska jag hem, no comment!

bara kärlek!

Det är torsdag kväll och idag har jag jobbat från 7-14. Imorse hade jag deprissionstankar,ni vet. Det fanns en tid då jag gillade mornar men jag har helt kommit ur det! Jag suckade högt för mig själv inne på kafét. Det regnade som ääs och inte många kom o fika så jag satt ute me filten kring mig o drack isfrappe o såg söt ut. Det funka bra, folk kom o fika...eller så vade för att d blev uppehåll. Man vet aldrig me kafé...

Läget i lägenheten är istabilt som vanligt o vi disskuterar o disskuterar. Kommer såklart ingen vart. Vi har hela trion carlsson hemma på ingesgate vilket skapar ännu mer förvirring. Lika som smultron! De ska ha ost o vinkväll ikväll, hur ska d gå? Det är ju bara torsdag o vi ska ju jobba imorron. Hujeda mig!


Imorron åker kusinen o fillefjong kommer. Om Oslo kan visa sin sol och låta sitt regn ge vika så är vi nöjda...kanske. Idag va det ett sjukligt stormregn, jag skrattade!

you humble me

det va mer än vad jag kunde klara av

men nu står jag upp igen

jag vill gärna dra saker o ting till sin spets, maxa allt

idag åkte familjen hem, med en plats kvar i bilen, den va ju min. jag är kvar. stay cool, jag ska ingenstans

skulle vi inte gråta så mycket i den här lägenheten så skulle d kanske va lite muntrare..kanske

en del gråter o en del inte, jag drar saker o ting till sin spets som sagt...o gråter

fast nu skriver jag, det betyder nåt

inte mycket, men nåt

jag jobbar inte för dålig lön så att säga

imorn ska jag göra cappucino, rätt svårt asså

snart kommer sabina hem, då ska jag le

d va långa dagar d här...

RSS 2.0