just a little respect

snor, snyt. jag dricker en del honungste så det ska nog gå bra. jag har latat mig hemma hos bengtsson/löwemo senaste dygnen så snart är jag nog vanlig igen. idag blev det mera snöoväder, det vill aldrig försvinna, men om det nu ska vara vinter så kan det ju stanna ett tag till. Snart ska jag på introkurs på HU, kommunikation mellan människor heter kursen. Det måste jag träna på på! Alla har vi våra svagheter. Respekt är en annan sak man kan behöva. Madde vet hur jag menar.? ATSCHOOO!! URSÄKTA MIG!!

grymma gumma, NU!

jag hoppas verkligen att jag blir mamma, vuxen och en gammal gumma. jag ska bli så grym gumma om det nu sker. jag bli värsta gurukvinnan som man ärar. på riktigt. det är en äkta önskan. när jag är mamma ska jag vara förstående och bäst, klassiskt haeh? jag ska vara världens bästa vuxen, jag kan inte beskriva riktigt vad jag menar jag bara ska vara en sån mamma jag alltid ville ha (jag hämtar ju stor inspiration från min mamma) ! o sen gumma, det kommer vara ultimat! jag har en lång väg att vandra och jag tänkte börja boxas, va tror ni? jag tror det är en av grunderna till en allt i genom god och underbar mormor eller farmor! jag ska göra de bästa bakverken, de vackraste blomsterkreationerna och skriva de finaste diktböckerna jag någonsin sett! jag undrar vad jag lider av eftersom jag kan längta så till att bli gammal? jag vill se resultatet nu helst! vem ställer diagnos på mig!?

mikael blomkvist aka johanna

jag somna i soffan på karl dahlgrensgatan, gick imorse till lägenheten me kilroy, så himla fina snöflingor idag:) nu är jag duschad o ombytt, ska fika me madde på barista, som alltid. sen skriva andra handskontraktet. längtar efter min booook, känner mig som mikael blomkvist ibland, som när jag skriver på min mack och fikar och har djuuupa diskussioner, det känns bra. ta det sista me en nya salt. puss o kram!!

jag tänker en extra gång för mycket

ibland blir det allt och ingenting av dagarna. imorse när jag vaknade satte jag igång med min lilla bok, den sista stieg larsson boken vilken jag nog snart kommer somna till:) sen promenerade jag upp till markus mamma och tog me mig vovsen till sturefors. han har ett juckbeteende som måste ett slut. han gillar casey med andra ord, plus att han är unghund nu, då blir man ju sån...markus är sjuk så han får inget besök, jag o kilroy har en egen hemmakväll på snickaregatan. vi kanske ska ta oss en liten promenad innan jag somnar i min bok..? mycket snö o kyla präglar våra dagar, men det är ju riktigt vinter vi vill ha!! därför vi kanske sparar vår promenad till imorron...eller va tror du killi?!

chili i näsan

aj shit min näsa!! jag har lagat mat med chili idag och sen när jag skulle pilla näsan lite så aoooootsch!! shit vad det bränner, har aldrig varit med om detta förut! det sticker skiten ur mig! o snart kommer ju min IDAG 28-åriga pojkvän, vad ska han tro!? aj!

RSS 2.0