höst o tisdag

tisdag kväll på liljeholmen, några spelar innebandy och jag läser sofias dikt om treenigheten. det är ju så att man inte förstår nånting men ändå. jag skulle ju sätta in bilder i album o läsa böcker, träna och skriva. jag tycker mycket är tråkigt fast jag vet en grej som är bra med allt tråkigt. jag kan det om havet och stormen och bruset. det piskar o slår men ej består. ogillar rimm.

ser på min hand: 37 kr. det betyder att jag är skyldig johanna i min klass pengar, hon betala en asbra bok åt mig. billigt o bra. om en kort stund ska vi ha bönegrupp, be o prata kan va en bra kombination.

hörni, det är oktober nu och höstmörker o kyla blir påtagligare, icke sant? jag vet några som inte gillar höstar, det finns kanske anledning. men hur brukar sommaren vara? juste. o våren? mmm o vintern? nä, som jag trodde. same shit differnt name skulle man kunna säga där.

nu ser jag att min gamla naturkunskapsbok ligger på bänken brevid mig, så trevligt att få återse den, tänka på gymnasiets glada dagar. hoho.

tänk o minns fina saker när tisdagskvällar på hösten känns för tääskiga. typ naturkunskapen på gymnasiet, det fanns ändå nån slags glädje även då men du visste kanske inte om det. kom då alltså att tänka på när läraranders på en nk-lektion skulle gå igenom vad vi skulle göra under terminen. "bla bla bla...sen ska vi se på film o d är när jag sätter på en film." Oerhört pedagogiskt sagt! Hur skulle vi annars fatta vad som skulle hända då lixom.

sånna saker ler jag åt ibland, det förnekar jag inte. sen kan jag tänka på en annan gång i ettan när jag o malin skrattade hejdlöst en hel lektion åt kylskåpsfreoner, jag kommer dock inte ihåg varför. naturkunskap öppnar varje sinne ska ni veta...hahaha

RSS 2.0