sista fredagen år 2005

ja...så kan det va. Vuxet att säga mene....tiden går fort! Vart har det här året tagit vägen?....det är frågan! Kan planera o tänka inför 2006 men jag tror jag inte kommer nån vart...brukar va så. Tar en dag i taget och leds av dig. Det brukar funka!

Idag är det en fin dag...såg solen titta fram nyss fast den gick lika fort. Om det inte va så gräsligt mycket snö kanske man skulle ta sig en promenad. Har fått men för livet av gårdagens blöt-och-kall-om-fötterna-dagen. ush. fast snö är bra.

Nyårsafton imorron ser ut att bli grejt! Jag är laddad! Gott nytt 2006...

Första inlägget

Första inlägget för mig här då...Intressant ställe....
Tydligen inne enligt erik. Måste erkänna att jag har haft en innan som jag inte minns vad jag hette på. Men nu är jag här. Ganska kul med offentliga dagböcker men man ska ju inte förvänta sig 100% ärlighet när det gälelr sånt härnt. Dagböcker är heliga!

Idag har det vart en pessimistisk dag...jag försöker BALANSERA med allt positiva i julhelgen. Kännt mig sjuk idag men det va säkert mest psykiskt. Det gick långsamt att va barnvakt så jag har sovit en hel del idag...därför är jag pigg som en mört nu. Frisören åkte till stan så jag fick stå ut ännu en dag med mitt slitna hår...men det gick ju det oxå!

Har hunnit tänka massa på år 2006 idag som komma skall....har klurat på nyårslöften men de blir inte så konkreta, mest flummiga velningar. När man tänker själv så kommer man seriöst inte fram till nåt. Allt blir bara flummigt och abstrakt. Löfte hit och löfte dit....

Borden och måsten dyker upp en slapp dag som denna....o dom kan dra nånstans för nu har jag jullov. Men den inställningen räcker visst inte. Viktiga saker måste göras, det gäller bara att hitta en källa fylld av motivation som man kan hämta ur...

Vägen till källan är låååååååååång den 27 december 2005...ajöken!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0