tänk jag drömde en natt...

nu är det soligt o blåsigt ute och det är självaste valborg så kvistar o annat skrot kommer blåsa all världens väg. jag räddar mig själv och håller distans. men först ska jag jobba o skriva prov, jag gör nästan aldrig prov men just idag gäller det medicindeligering på jobbet. de på jobbet tycker att jag borde kunna det. jag måste bara sminka mig och bli snygg först...bye bye little valborg, snart är det maj;)

grön/blå ful damcykel utan lyse efterlyses!

Jag vill ha tillbaka min cykel. den är inte ens fin så ge tillbaka! för att jag ska cykla ut bland industrier i tornbyområdet imorron klockan sex på morgonen, humf. jag ska tjäna extra pengar till ecuador har jag tänkt, o någon tog min cykel. Här försöker man...istället tar jag och marky en fotorunda. den kan vara hela natten, till klockan sex på morgonen, för jag är inte ett dugg trött. pussas

blogga blondiner!

nu har jag ju varit bloggLÄSfri ett tag men vad har hänt me blondinbellas blogg? den kanske är borta? jag är ju bloggkonsumentdrottningen så nu börjar jag tracka Carolina Gynning från om med ikväll. Såg förståss henne på "efter tio" me malou i morse, eftersom jag är 21 och jobbar och plugga först efter lunch så passar ju det mig perfekt:) men Carolina är ändå cool. Jag hoppas att jag aldrig blir så blond men jag hoppas att jag har med mig såndär livslust o nyfikenhet på livet tills jag dör! Det är ju lixom aldrig försent som jag brukar säga. För sent att leva eller upptäcka saker som man kan påverka. Varför jag väljer gynnings blogg av alla är ju en fråga jag ej kan svara på, kunde valt någon annan kan man tycka...

How can I say..?

...brukade de fina koreanerna på hawaii säga. Eller bara "how can I..." tänkte några sekunder, upprepade "how can I..." igen och sa typ "Can I borrow your towel?" Jag och andra oartiga svenskar svarade "haha, sure" o så tänker jag "sluta fråga mig om handdukar o annat oviktigt!!!Tänk va blyg man kan vara, alla koreaner som jag kände då iaf. De kan inte gå rakt på sak som jag tror att jag kan. höhö. Det har tyvärr alltid stört mig. Tveksamhet. Jag har börjat uppskatta det mer med åren, tveksamma människor, men kan ibland bli ängslig och oroad för att de inte får saker sagda. Jag får däremot allt sagt som jag vill ha sagt, det stör mig kanske ännu mer när jag tänker påt. Jag borde tveka mer på en del saker iaf, inte på allt men småsaker kanske typ som "Kan jag låna din handduk?" Bättre att man tvekar på sånt kanske trots allt lixom...? (Observera gärna min hyfsat korrekta svenska!)

sadness and blindness in my life

ibland gör jag livet sorgligt för mig. ibland i onödan, ibland inte. vet inte vilken ny bok jag ska börja med...började läsa lasermannen men det kändes inte helt rätt. funderat lite på Bokhandlaren i Kabul men njaaa...vet inte riktigt vad jag egentligen söker. Imorron blir det någon typ av träning tror jag. Hoppas att emma nappar. Har inga pengar på mobilen så jag facebookar o mailar folk, hade ju ingen aning om att jag smsar som en tok. det är ju helt klart vår nu iaf, o påsklov för de flesta. jag o jeanette gör lite vårgrejer som att ta en glass i trägårn och fotar vid ån, vårigt i think.

söndagkväll, summerar helgen

det har ju onekligen varit en slapp helg. jag har jobbat en del resurs på mitt jobb o solen har ju skinat så fint och bra så att jag verkligen vet att våren är här, förutom idag. mackan o jag tog en fotorunda igår när det va så underbart väder, köpte glass o dricka på vägen, trots att vi är fattiga och märkte att det var en marknad full me korvgrillning o hembakat o ni vet stånd. då fick jag fota män som hade klätt ut sig till poliser, det var trevligt. o det blev fina kort. mackan vill oxå ha kamera, han kanske fixar för han fixar allt. o jag är så kär i honom. men annars så gick jag på ett danspass idag som jag blev stört utmattad av, pusta! o d va inte särskilt bra koregrafi, men lite höftvick är väl nyttigt? jag som är så nyttig. o sen tänker jag på sommar o ecuador o mina vänner som gifter sig o de som inte gifter sig...o min mamma o pappa. gonatt little bloggreader out there.

johanna lättar sitt hjärta

inte i bloggen men i verkligheten. jag stutsar det i mina händer o tänker inte sluta det går uppför o sakta som vanligt tjopp tjopp tjopp, hopp hopp hopp i min händer som vanlig hoppar över hoppar runt hoppar ner hoppar upp men jag fortsätter att hoppa(s)

RSS 2.0